Beoordelingen van La Plaza Staphorst

Recente recensies van La Plaza Staphorst

4 sterren na 32 reviews

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza Stagioni en Lahmacun. Viia de website besteld voor afhalen om 18:20 uur. Eenmaal daar maar liefst nog 45 minuten (buiten in de regen!!!) staan wachten. Er werd elke keer gezegd ‘bijna klaar’. Schandalig. We moesten nog weg ‘s avonds, vandaar ook van te voren besteld,, maar dat hebben we maar afgebeld omdat we met de tijd in de verdrukking kwamen omdat onze bestelling enorm was uitgelopen!! Je besteld niet voor niets!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling liet erg lang op zich wachten Smaak van de pizza viel mij tegen dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, spareribs wel wat taai op het bod nog, mogen er wel iets makkelijker af,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik voor mekaar snel bezorgd en nog goed heet als ik een cijfer moest geven gaf ik een 9 👍

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Lekker en snel

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur gewacht op de bezorging. Erg jammer. Na 1,5 uur gebeld, toen zou de bezorger onderweg zijn.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen was de bestelling weer niet compleet. Had twee x een grote shoarma bestelt en er was er maar 1. Wel voor 2 betaald.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wachten duurt veels te lang... Wel zeer goede pizza's

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed weer voor elkaar 👍🏻💪🏻

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super smakelijk

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel goed verzorgd en lekker een dikke pluim

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s (al in stukken gesneden) snel klaar, makkelijk bestellen! Topkok

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza s en de kapsalon is echt een aanrader. Jammer en onnodig dat je bij online bestelling transactiekosten moet betalen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hemelvaart hebben we om 17:45 eten besteld via internet, wat vrij vlot ging, ook nog ff gebeld, het was druk vertelden ze en het duurde daarom iets langer dan normaal. We vonden het prima om iets langer te wachten, na 2 en een half uur werd het koud gebracht helaas, pizza en kip, bah erg jammer

Reactie van La Plaza:Excuses daarvoor en als ik volgende maaltijd besteld krijgt u van ons en nogmaals excuses daarvoor

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal dingen besteld met daarbij in de opmerking wat aanpassingen. Echter bleek er niks met deze opmerkingen gedaan te zijn en kregen we andere ingrediënten die we zouden willen hebben gehad. Daarnaast was de pizza deels koud.

Reactie van La Plaza:Nogmaals excuses daarvoor en volgende keer zouden we waarderen als u meteen even belt kunnen we het meteen oplossen Alvast bedankt voor het begrip

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur te laat

Reactie van La Plaza:Excuses daarvoor het was erg druk en het os feestdag n alvast bedankt voor het begrip

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gesmuld Bestelling was goed op tijd klaar

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima voor elkaar. stond presies op tijd klaar. was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was lekker, snel klaar, de pizza's zijn wel klein voor de prijs.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goede bezorging!!!