Beoordelingen van La Plaza Staphorst

Recente recensies van La Plaza Staphorst

4 sterren na 99 reviews

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was door misverstand niet op tijd bezorgd. Na 1 telefoontje werd de pizza heet bezorgd met excuses. Volgende keer beter hopelijk. Was heerlijk by the way

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza, lekker warm bezorgd en goede service!

, 22-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat de pizza word voorgesneden geleverd. Maar het valt me wel op dat sommige stukken niet tot en met de rand los waren. Maar de smaak was prima! En daar gaat het om. Zo ook spareribsschotel en broodje shoarma. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten Bestelling via website gedaan Perfect / lekker en precies volgens afspraak klaar.

, 06-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza. Werd keurig op tijd bezorgd. Zelfs nog iets eerder. Bezorger was erg aardig

, 26-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was helemaal top!! Blijf zo doorgaan gevorg!! 💪

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar de kapsalon was niet wat ik besteld had je kan kiezen uit kip ,shoarma of kebab en uit friet of aardappel maar je kan dit niet in een keuze duidelijk maken dus had ik het in de opmerking bij het afrekenen gemeld maar daar wordt blijkbaar niet naar gekeken want ik kreeg kip met friet kapsalon terwijl ik aardappel met kebab had besteld dus erg jammer gelukkig was de rest van de bestelling wel goed

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel en lekker warm bezorgd, en net als anders weer heerlijk

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Was supper

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima maar we hebben 2 uur moeten wachten op ons eten.

, 06-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was lekker.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde veel te zoute pizza. Ik had een prosciutto besteld en heb een salami gekregen. Jammer

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij de ene spare rib schotel zat patat bij de andere schijfjes., spare rib mag wel wat gaarder, pizza was heerlijk Verder was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en supersnel geleverd!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was buitengewoon goed, voor herhaling vatbaar .

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima. Alleen bij de spareribs schotels zaten gebakken aardappeltjes ipv patat zoals besteld. Bij de kapsalon ontbrak het pita broodje. Maar de rest was goed hoor

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 3 kwartier te laat

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, en goed warm! Super

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Knapperige bodem, vriendelijk personeel. En stipt op de gevraagde tijd klaar. De volgende keer halen we er weer.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, altijd vriendelijk en het eten is super! 🤩

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zowel de lasagne als de pizza geprobeerd en ze waren beiden erg lekker! Zeker een aanrader! En de vriendelijkheid van het personeel, geeft nog net het beetje extra.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan veel smaakvoller, de Carbonara was dat niet.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat het zo snel geregeld was. Heerlijk eten goede service. Bezorging aan huis top👍🏻

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar, precies op tijd en heel goed warm.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik uur, is lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed voor elkaar! Miss wat extra saus of sla erbij

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd klaar, alles compleet.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op zich netjes op tijd, maar de salade en saus die op de menukaart vermeld stonden waren niet meegeleverd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest in het menu een brood keuze maken maar er zat geen brood bij En ik had liever gebakken aardappels gehad dan friet maar dat kon ik niet kiezen Verder hebben we toch heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was perfect. bij kingsize shoarma zat maar 1 broodje. volgende keer graag 2 broodjes en verse sla bij leveren.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Grote porties. Onze 2 kinderen hadden voldoende gehad aan 1 kindermenu.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te laat met de bestelling.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Americana pizza en aardappelschijfjes!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en bezorgservice is een dikke 10+

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als altijd goed

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde vrij lang voor dat eten bezorgd werd. Er werd wel gebeld om excuus aan te bieden hiervoor. Eten was kwalitief goed!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed. Helaas zat er bij de kipspeciaal geen champignons etc. Dus ee hebben niet gekregen waar we voor betaald hadden. Bezorg optie was z.s.m. en de eerste tijd die ik anders kon aanklikken was 19.20, we hadden 18.35 besteld en wilden wel graag vóór 19.20 eten. Uiteindelijk kwam het eten pas om 19.40 dus vrij late bezorging. Nogmaals, de smaak was goed maar we kregen niet wat we besteld hadden en erg laat.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt goed, alleen de bestelde pita ham-kaas was dus kaas, Döner besteld met pittabrood ipv Turks brood, zat dus wel Turks brood bij

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs schotel gegeten. Spare ribs mocht iets beter gegaard worden. was wel lekker van smaak.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje jammer dat we de verkeerde dingen kregen ,maar is allemaal goed gekomen

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's Precies op de juiste tijd werden deze bezorgd !

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima geregeld en netjes verzorgd.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Goed op temperatuur En netjes op tijd geleverd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:30 spareribs besteld online binnen 1minuut een mail bestelling ontvangen levering zo snel mogelijk om half 8 nog niks om 8 uur nog niks om 20:15 maar even gebeld als het die dag nog lukte om bestelling te leveren ja bezorger is onderweg ja hoor dan na 2uur wachten krijg je eindelijk je bestelling thuis bezorgd bestel voorlopig niet weer wat bij jullie ben er eerst wel een beetje klaar mee vorige x was het ook al een uur wachten en nu 2 uur vind wel goed zo

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza smaakte heerlijk

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze online bestelling van 18:20 is iets over half 8 uiteindelijk bezorgd. Met kleine kinderen is dat echt niet fijn. De bezorger boodt wel meermalen excuus aan.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor mekaar, netjes op tijd!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza Stagioni en Lahmacun. Viia de website besteld voor afhalen om 18:20 uur. Eenmaal daar maar liefst nog 45 minuten (buiten in de regen!!!) staan wachten. Er werd elke keer gezegd ‘bijna klaar’. Schandalig. We moesten nog weg ‘s avonds, vandaar ook van te voren besteld,, maar dat hebben we maar afgebeld omdat we met de tijd in de verdrukking kwamen omdat onze bestelling enorm was uitgelopen!! Je besteld niet voor niets!!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling liet erg lang op zich wachten Smaak van de pizza viel mij tegen dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, spareribs wel wat taai op het bod nog, mogen er wel iets makkelijker af,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik voor mekaar snel bezorgd en nog goed heet als ik een cijfer moest geven gaf ik een 9 👍

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Lekker en snel

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur gewacht op de bezorging. Erg jammer. Na 1,5 uur gebeld, toen zou de bezorger onderweg zijn.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen was de bestelling weer niet compleet. Had twee x een grote shoarma bestelt en er was er maar 1. Wel voor 2 betaald.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wachten duurt veels te lang... Wel zeer goede pizza's

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed weer voor elkaar 👍🏻💪🏻

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super smakelijk

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel goed verzorgd en lekker een dikke pluim

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s (al in stukken gesneden) snel klaar, makkelijk bestellen! Topkok

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza s en de kapsalon is echt een aanrader. Jammer en onnodig dat je bij online bestelling transactiekosten moet betalen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hemelvaart hebben we om 17:45 eten besteld via internet, wat vrij vlot ging, ook nog ff gebeld, het was druk vertelden ze en het duurde daarom iets langer dan normaal. We vonden het prima om iets langer te wachten, na 2 en een half uur werd het koud gebracht helaas, pizza en kip, bah erg jammer

Reactie van La Plaza:Excuses daarvoor en als ik volgende maaltijd besteld krijgt u van ons en nogmaals excuses daarvoor

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal dingen besteld met daarbij in de opmerking wat aanpassingen. Echter bleek er niks met deze opmerkingen gedaan te zijn en kregen we andere ingrediënten die we zouden willen hebben gehad. Daarnaast was de pizza deels koud.

Reactie van La Plaza:Nogmaals excuses daarvoor en volgende keer zouden we waarderen als u meteen even belt kunnen we het meteen oplossen Alvast bedankt voor het begrip

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur te laat

Reactie van La Plaza:Excuses daarvoor het was erg druk en het os feestdag n alvast bedankt voor het begrip

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gesmuld Bestelling was goed op tijd klaar

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima voor elkaar. stond presies op tijd klaar. was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was lekker, snel klaar, de pizza's zijn wel klein voor de prijs.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goede bezorging!!!